facebook
05.11.2023

Новорічні наклейки для декору 2024

У нашому асортименті Ви зможете вибрати новорічні наклейки на стіну для дому, офісу чи вітрини магазину. Крім того, це прекрасний варіант оригінального зимового оформлення до нового року дитячої і можливість створити святкову атмосферу свята, що наближається..

Новорічні наклейки. Прикрашаємо вітрини, вікна чи офіс до Нового Року.
 

Наші Новорічні наклейки - це можливість зробити щодня святковим.
Зараз, коли холоди підбираються все ближче, так і хочеться щоб удома чекала прикрашена блискучими гірляндами ялинка, подарунки та тепле печиво з ароматним чаєм.
У нашому асортименті Ви зможете вибрати новорічні наклейки на стіну для дому, офісу чи вітрини магазину. Тепер створити відчуття свята у домі (і не тільки!) стає дуже просто та цікаво, особливо якщо робити це всією сім'єю!

Новорічна наклейка на стіну "Різдвяний декор"

Новогодние наклейки на стену "Рождественский декор"
 

Красивий зимовий декор для кафе та кав'ярень з новорічних наклейок в акварельній техніці. Кожен елемент наклейки клеїться окремо, їх можна розташувати на Ваш смак. Новорічні наклейки можна клеїти на стіну, двері, вікна чи меблі. Розмір композиції 50*50 см, за Вашим запитом можна збільшити розмір. Чудово виглядатиме як оформлення до нового року будинку, офісу, салону, а також на вітрині магазину або затишного кафе.

 

Новорічна наклейка на стіну «Новорічна корівка»

Новогодняя наклейка Бык символ года 2021

І звичайно ж у цьому Новому Році не обійтися без символу 2021 року бика. Наш яскравий та симпатичний новорічний бичок нікого не залишить байдужим. Будь-який інтер'єр з ним стане яскравішим і привабливішим. Кожен елемент наклейки клеїться окремо, їх можна розташувати на Ваш смак.
 

Наклейки на скло або вітрину "Новорічний декор".

Наклейки на витрину "Новогодний декор"

Наша новинка чудово підійде для оформлення вітрини на Новий рік, новорічного оформлення вікна, вітрини, домашнього інтер'єру. Наклейка з обох боків скла виглядає однаково. Олень та всі елементи наклейки можуть клеїтися окремо. Можливо також вибрати колір, за Вашим бажанням. Розмір композиції 45*45см, на запит можемо виготовити у Вашому розмірі.

У нашому асортименті святкових вінілових наклейок Ви зможете вибрати для себе підходящий варіант для Новорічного оформлення вітрини, вікон кафе або ресторану, які будуть актуальні всю зиму.

Наклейка на витрину, окно "Зима"  Наклейка новогодняя для оформления витрины "Снежинки"

Для нанесення новорічної вінілової наклейки на поверхню не потрібно спеціальних навичок та умінь, крім того, при розтині тубуса, в якому приходить Ваше замовлення, Ви знайдете інструкцію з наклеювання.

Наші вінілові наклейки безпечні та не токсичні, тому що виготовляються з якісних матеріалів, які мають сертифікат якості. Тому наклейки підходять для використання в дитячих центрах, дитячих магазинах або навіть у лікарнях.

Новогодние наклейки на витрины "Зимний город".  Новогоднее украшение витрины наклейка на окно "Морозный узор".

Вінілові новорічні наклейки в акварельній техніці допоможуть створити надзвичайно святкову атмосферу, адже всі елементи виглядають ніби намальовані справжніми фарбами..
Крім того, це прекрасний варіант оригінального зимового оформлення до нового року дитячої і можливість створити святкову атмосферу свята, що наближається.
Набор новогодних наклеек "Акварельные пингвины"  Декор к Новому году 2021: Набор наклеек: Санта"

Всі наклейки представлені вище, Ви знайдете у нашому розділі «для свят» або в розділі "оформлення вітрин".

Бажаємо Вам щасливого та затишного Нового Року!

Ваші 
DesignStickers

(050) 230-41-07,

(096) 196-70-11

(073) 196-70-11  - вайбер

Оформлення вітрини до Нового року фото
30.10.2023
Що ми пропонуємо для оформлення вітрини на Новий Рік? Декілька готових варіантів дизайну. Це означає, що вам не потрібно витрачатися на послуги дизайнера. Можна не ламати голову, як зробити красиво та виглядати це буде красиво.
Докладніше